Padel bros

The urban padel movement

Wij vinden padel natuurlijk de vetste sport die er is, want het heeft zoveel mooie kanten. Dat je het met z'n tweeën speelt maak het alleen nog maar mooier. Samen winnen, samen verliezen, samen beter worden, samen na afloop even chillen en napraten over de wedstrijd. Wij houden van deze sport. Zelfs zoveel dat we een missie hebben om padel in Nederland nog steviger op de kaart te zetten. Dit doen we doormiddel van kwalitatieve en betaalbare padel rackets te maken en een dikke urban padel community te bouwen.

We besteden veel aandacht aan het produceren van onze rackets. De unieke designs komen uit onze eigen Nederlandse design studio voordat ze naar China gaan voor productie.

Maar hey, we doen meer dan alleen rackets produceren. We organiseren ook de vetste toernooien om het echte urban Padel Bros gevoel compleet te maken. Elk event is een unieke ervaring waar de hele crew samenkomt om te padellen, chillen en genieten van deze sport.

Wij geloven dat iedereen moet kunnen spelen met premium gear voor een schappelijke prijs. Sluit je aan bij de urban Padel Bros movement en voel het verschil op de baan met Padel Bros gear.

VAMOS Bro!!!